Найкращі біржі посилань для сайтів

Кращі біржі посилань

 

MiraLinks

MiraLinks – Це найбільш відома і дуже популярна біржа, яка акцентує свою діяльність на розміщення текстів з «вічними посиланнями» на різних ресурсах. Вона пропонує автоматичне і ручне їх розміщення. Головна перевага – посилання в тексті, є «природними» та добре індексуються в ПС. Недолік – найбільш трудомісткий метод просування (написання статті, вставка посилань в текст, розміщення на потрібному ресурсі).

 

 

Kwork

Kwork - нова унікальна біржа фріланса від компанії MiraFox. Її особливість полягає в тому, що будь-яка послуга коштує всього - 500 RUB. На біржі можна купити або продати наступні послуги:

  • SEO
  • Дизайн
  • Розробка в області IT
  • Маркетинг і реклама
  • Тексти та переклади
  • Консультації в сфері бізнесу
  • Аудіо і відео (розробка)
  • та інші послуги...
 

 

GoGetLinks

GoGetLinks – Ця біржа орієнтована на посилання тільки з якісних майданчиків, які проходять жорстку попередню модерацію. Тому вона надає оптимізаторові ефективні пропозиції для розміщення. Це головна перевага GoGetLinks.

Біржа пропонує оптимізаторам використовувати різні види посилань: контекстні, у коротких нотатках, картинки. Недолік – ручне розміщення, що приносить зайві клопоти власникам розкручуваних ресурсів.

 

 

GoGetTop

GoGetTop – Це відносно нова біржа посилань. Її переваги – автоматизована реалізація якісних посилань (вічних). Крім того, э розстрочка, що вигідно відрізняє GoGetTop, від аналогічних ресурсів. Посилання, пропоновані на цій біржі, відрізняються чудовою якістю. Крім цього, користувачі відзначають досить комфортний інтерфейс сервісу. Недолік – ручне розміщення.

 

 

GetGoodLinks

GetGoodLinks – Даний ресурс є аналогом GoGetLinks, але на відміну від нього орієнтований на просування веб-ресурсів в ПС «Goodle». Висока ефективність роботи – головна його перевага. Недолік – відсутність можливостей щодо просування ресурсів в інших системах пошуку.

 

 

Sape

Sape – Це найбільша і найвідоміша біржа Рунета. Має величезну аудиторію користувачів і працює з різноманітними видами посилань: контекстними, звичайними і розміщеними в статтях. Пропонує ручне або автоматичне керування. В якості недоліку багато користувачів називають досить складний робочий інтерфейс для новачків. Переваги – наявність безлічі опцій: black-листів, звітів, фільтрів і т. д., які суттєво спростять роботу оптимізаторів.

 

 

Articles.Sape

Articles.Sape – даний ресурс представляє собою статейную біржу посилань від відомої біржі Sape. Здійснення автоматичного розміщення. Оплата коштів здійснюється щодня. Наявність прекрасного банку статей і модерації. Приємний і простий інтерфейс.

 

 

Біржі контенту

 

Miratext

Miratext - На мій погляд найкраща біржа контенту. Сучасний інтерфейс, а найголовніше автоматична публікація матеріалу на сайт з движком WordPress (зручно для наповнення сайту).

 

 

Copylancer

Copylancer - біржа контенту, можна придбати готовий, або замовити у професіоналів.

 

 

Advego

Advego - біржа контенту, можна придбати як готовий, так і замовити. Зручні сервіси - перевірки орфографії, унікальності тексту. 

 

 

Сервіси перевірки позицій сайту

 

SERanking

SERanking - потужний сервіс перевірки позицій сайту. Багатий функціонал.