«Rizoma. Time»

«Rizoma. Time» – це нова версія відомого на весь світ шоу «Rizoma» Анатолія Завлевского. Прем'єра шоу відбулася в далекому 2013 році, і я радий, що мені пощастило на ній побувати.

Rizoma. Time | Анатолій Залевський

 

У виставі задіяні 15 еквілібристів і акробатів, і як говорить сам Анатолій, жанр шоу – «Soul Circus», об'єднує в собі філософію, музику, акробатику, театр і хореографію.

Rizoma. Time | Анатолій Залевський

 

Крім показово-театралізованого характеру, шоу несе в собі філософський контекст. Жанр «Soul Circus» – це душа, що говорить мовою жестів, жанр, що містить важливу психологічну складову постановки.

Анатолій Залевський вірить, що час може зупинити тільки щира любов, і тільки одне це почуття здатне врятувати людину з нескінченного кругообігу подій повсякденному житті. Саме це автор і передав у своєму геніальному шоу «Rizoma. Time».

«Машинний світ пригнічує людину в людині, і він немов запрограмований несвідомо рухається по колу, який не в силах розірвати. Але людина виражає себе емоційно і зупиняє час, вибираючи любов, і перестає бути просто шестерінкою в механізмі. Над любов'ю час безсильний. Її не можна програмувати – вона поза системою. Впустивши любов у своє життя, людина народжується заново. Для того щоб переродження відбулося, потрібно докласти величезних зусиль, і про це теж не варто забувати. Про це моє шоу » – коментує своє шоу Анатолій Залевський.

Rizoma. Time | Анатолій Залевський

 

Rizoma. Time | Анатолій Залевський

 

Анатолій Вікторович Залевський народився 20 серпня 1974 р в місті Бердичеві, що на Житомирщині. Почав займатися цирковим мистецтвом вже у віці 5 років, а в 1991 вступив у Київське естрадно-циркове училище, де навчався у таких заслужених майстрів, як: Олексій Біткін, Віктор Кувшинов, Микола Баранов. Анатолій придумав свій неповторний стиль і «почерк» більше 15 років тому. Завдяки новаторству і сміливості рішень він завоював безліч нагород на міжнародній цирковій арені. У 1999 році відбулася прем'єра першої версії шоу «Rizoma», а через 4 роки Анатолій вже відкрив свою власну студію.